wersja dla słabowidzących

Jeszcze o Grand Prix - karpiu faszerowanym. - 01.01.1970 r.

Informacja z ZSP w Maszewie.

 

Grand Prix pojechało do Maszewa.
W konkursie na najsmaczniejszą potrawę wigilijną, który odbył się w niedzielę 20 grudnia 2009 r. w Goleniowskim Domu Kultury – nagrodę główną – Grand Prix zdobył „Faszerowany karp w galarecie” przygotowany przez uczniów Technikum Nr 1 w Maszewie. Jest to już kolejna nagroda główna, którą zdobyli w tym corocznym konkursie uczniowie kształcący się w zawodzie - technik żywienia i gospodarstwa domowego.
 
Zenon Obiała
Dyrektor ZSP Maszewo.
Uczniom i ich opiekunce Pani Karolinie Klimowicz-Białek serdecznie gratulujemy.
Na zdjęciu - najlepsza potrawa konkursowa.
 
 
Zdjęcie karpia i drużyny z ZSP w Maszewie w naszej galerii :http://www.powiat-goleniowski.pl/galeria.php?wybor=1884