wersja dla słabowidzących

Wycieczka do Radissona - 22.06.2015 r.

 -

W dniu 9 czerwiec 2015 roku odbyła się wycieczka przedmiotowa klasy I, II i III Zasadniczej Szkoły Zawodowej Nr 1 do Hotelu Radisson Blu w Szczecinie.

Celem wycieczki było kształtowanie pozytywnego wizerunku ucznia w środowisku społecznym, jako potencjalnego pracownika, klienta i użytkownika oraz zaprezentowanie młodzieży obiektu gastronomicznego, jakim jest Hotel Radisson Blu w Szczecinie. Uczniowie zapoznali się z funkcjonowaniem i strukturą części gastronomicznej Hotelu Radisson Blu. Po obiekcie oprowadzał nas szef kuchni pan Wiesław Kartasiński, który pokazał nam całe zaplecze gastronomiczne obiektu. Młodzież mogła zapoznać się z profesjonalnymi urządzeniami gastronomicznymi, na jakich w przyszłości być może będzie pracować. 

Podczas wycieczki towarzyszyła nam wspaniała pogoda, a wszystkim dopisywał humor.

Informację oraz zdjęcia otrzymaliśmy z Zespołu Szkół w Goleniowie.